De bästa padelracketarna för kvinnor 2023

Om du är tveksam när du ska välja ditt padelracket gör vi på Stock Padel det enkelt för dig genom att ge dig råd och information om de bästa padelracketen för kvinnor för 2023. Nedan kommer vi att titta på olika märken och typer av paddlar så att du kan välja det bästa och det som passar dig bäst.

Vilka är de bästa padelracketarna för flickor? Vi berättar om det för dig

Baserat på vår erfarenhet av att arbeta med och testa padelbats som är perfekta för kvinnor har vi kommit fram till att vi bör leta efter följande egenskaper:

  • Rund form
  • Mjuk beröring
  • Låg vikt: Mellan 340 och 360 gram skulle vara rätt.
  • Låg balans: Större kontroll
  • Hög balans: mer kraft

De bästa padelracketarna för kvinnor från Babolat

Babolat Revenge Woman

Den här padelracketen är gjord för spelare på mellannivå, tack vare dess teardrop-form kan vi säga att det är en kraftracket med hög balans.

Ramen är tillverkad av 100 % kol och glasfiberplattor med en EVA-gummikärna med låg densitet.

Babolat Air Vertuo 23

Den här racketen är utformad för spelare som vill dominera attacken och öka sin kraft i spelet, men utan att förlora kontrollen över racketen.

Det är en modell för spelare på mellannivå och en vikt på 345 ungefär, vilket är den lägsta vikten i sortimentet, därför rekommenderas den för alla typer av kvinnor.

Babolat Air Veron 23

Den här racketen är utformad för spelare med en avancerad nivå, den här racketen är mjukare än Babolat Air Viper 2023, de skiljer sig åt i hårdhet, Air Veron är mjukare, vilket minskar kraften för att säkerställa kontroll.

Den har en teardrop-form med hög balans, en ram i kol och en sammansättning av kol och glasfiber och väger cirka 355 g.

Bästa padelracketar från Nox

Nox ML10 Pro Cup Silver 23

Den här racketen kännetecknas av hög kontroll och motståndskraft. Ramen består till 100 % av 3K-kolfiber och kärnan är gjord av hårdare EVA-gummi. Bladets yta är tillverkad av glasfiber för att öka styvheten.

Tack vare sin runda form har den mycket kontroll och en bra bollutgång, förutom att den har en extraordinär hanterbarhet och anpassar sig mycket lätt.

Nox MJ10 av Majo 23

Den här racketen används av Majo Sanchez Alayeto, professionell World Padel Tour-spelare. Racketens kärna har Black Eva, som tillsammans med 12K kolsidan ger en optimal fördelning när du slår bollen, vilket förbättrar din prestation i spelet.

Det är en lätt racket som väger mellan 350-360 gram, vilket gör den bekvämare att hantera och bekvämare i dina padelmatcher.

Nox MP10 av Mapi 23

Den här racketen är förberedd för defensiva spelare som placerar sitt spel på baksidan av banan, den är också idealisk för tjejer som vill justera sina bollar maximalt, så racketens runda form är perfekt.

Det är en racket för spelare på avancerad nivå, dess ram är tillverkad av kol som ger racket hårdhet, dess yta är tillverkad av 3k kol och väger cirka 365 g.

De bästa padelbattorna Bullpadel

Bullpadel Vertex 03 W 23

Detta är det nya vapnet för den professionella spelaren Delfi Brea från World Padel Tour. Det är en diamantformad racket med hög balans. Den är perfekt för avancerade spelare.

Dess ram är 100 % kolrör och dess ytor är gjorda av Fibrix Hybrid Fiber, dess kärna är gjord av multi Eva-gummi, vilket gör det möjligt att slå bollen på ett bekvämt sätt.

Bullpadel Flow W 23

Den här racketen används av Alejandra Salazar, den stora spelaren på World Padel Tour-kretsen. Den utmärker sig för sin hantering, medelhöga balans och bollutgång. Den är lätt, har en teardrop-form för mer attack, bra bollutgång och en bra downhillvägg. Tack vare dess sweet spot får du maximal kvalitet och kraft på padelbanan.

Det är en racket som är tillverkad med en kolram, dess 3k kolplan ger racketens hårdhet, vilket gör det till en idealisk racket för spelare med en avancerad nivå.

Bullpadel Indiga Woman 23

Om du vill komma igång med padel är det här racketet för dig. Den här är utformad för nybörjare som vill kontrollera sitt spel, dominera försvaret, baksidan och placeringen av bollarna.

Racketen är tillverkad av glasfiber och väger cirka 355 g, så det är en lätt racket för tjejer.

Bästa Head padelracketar

Huvudhastighet Rörelse

Det är en perfekt racket för avancerade spelare som vill ha kraft, tack vare dess diamantform. Det är en racket med en mjuk känsla tack vare dess kolyta.

Tack vare tekniken är det en motståndskraftig racket och ger större hållbarhet så att den håller så länge som möjligt.

Head Zephyr Pink 23

En perfekt racket för spelare med en medelnivå, den här är idealisk för att öka dina attacker och volleys, men utan att förlora ditt försvar och din baslinje.

Det är en droppformad racket med en stor sweet spot för mer förlåtelse och flexibilitet.

De bästa Drop Shot racketarna

Drop Shot Stage Pro 1.0

Den här padelracketen kännetecknas av sin medelhöga balans, sin droppform och är en racket som kan användas för både anfall och försvar, vilket gör den till en idealisk racket för kvinnor som börjar med den här sporten.

Ytan är gjord av glasfiber och gör det till en racket med mycket motståndskraft, bra kontroll, styvhet och hållbarhet. Den väger cirka 358 g.

Drop Shot X-Tourer

Denna racket är skapad för spelare med en mellannivå, dess form är teardrop så dess balans är medelhög, ramen är av kol och dess yta är av glasfiber, vilket gör denna racket till en optimal racket för spelare som vill avancera i attack men utan att förlora den kontroll som kännetecknar dem.

De bästa Adidas padelbattorna för flickor

Adidas Adipower Light 3.2

Detta är det vapen som används av den professionella World Padel Tour-spelaren Martita Ortega. Den här padelracketen är perfekt för maximal kraft i varje slag, den är bekväm, lätt och lätt att hantera. Den har en överdimensionerad diamantform som hjälper dig att lättare få ut bollen ur bakre banan, en hög balans och en stor sweet spot.

Racketens styvhet ger hög hållbarhet och motståndskraft åt racketen och har en grovhet som gynnar bollens effekter.

Adidas Adipower W Team

Den här racketen är gjord för spelare som vill ha kontroll och precision i varje slag. Förutom att vara en mycket lätt, lätthanterlig och mångsidig racket med ett runt format och en medelhög balans.

Ytorna är tillverkade av glasfiber och kärnan är tillverkad av Eva Soft Energy-gummi med medelhög densitet, vilket ger en bra bollutgång utan att förlora kraft.

Adidas Match Light 3.2

Om du precis har börjat med denna vackra sport är det här racketen för dig. Den här är perfekt för nybörjare som vill kontrollera sitt spel och behärska försvar, baslinje och bollplacering.

Racketen är tillverkad av glasfiber och väger cirka 350 g, så det är en lätt racket för kvinnor.

Den bästa padelracketen med låg vikt för kvinnor år 2023

Det är mycket viktigt att välja rätt vikt på racketet eftersom det är ditt viktigaste verktyg under dina padelmatcher, och därför hjälper vi från Stock Padel dig att göra rätt val.

Padelracketens vikt bör ligga mellan 350-360 gram så att du kan hantera den perfekt och göra skillnad i ditt spel.

Vi rekommenderar att din racket är tillverkad av kolfiber eftersom det är ett lätt och motståndskraftigt material, vilket är anledningen till att det är det mest använda materialet i padelracketar.

Detta gör din padelracket lättmanövrerad, lämplig för alla temperaturer och hållbar.

Acerca de Enrique

Gerente de Stock Padel:

Soy el co-fundador de Stock Padel en 2018, responsable de la tienda física y online. Además, agarré mi primera pala de padel alrededor de 1998, en una pista de muro y cemento de las que hoy escasean.


Dicho esto, solo espero poder transmitirte los conocimientos que he adquirido tras 20 años dentro de la pista, comparando productos que recibimos en la tienda y conociendo en profundidad la materia prima y habiendo visitado algunas de las mejores fábricas del mundo.

Si un producto no te conviene, jamás te lo recomendaré.

Opiniones

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

¡Déjanos tu opinión!