Topp 14 bästa Power Paddles 2023, den nyaste

Om vi vill veta vilka blad som har mest kraft för säsongen 2023 måste vi ta hänsyn till olika aspekter.

Hur vet du vilken padelracket som är en power padelracket? Grundläggande egenskaper.

En racket kan ha mer eller mindre kraft beroende på vilket råmaterial den är tillverkad av. En racket som tillverkas med gummi med låg densitet (mjukt gummi) och glasfiber i plattan har inte samma kraft som en racket som tillverkas med gummi med hög densitet (hårdgummi) och 3K kol i plattan.

När vi talar om powerblades tänker vi i allmänhet på blad som är tillverkade av 100 % kol, har en dropp- eller diamantform och ett medium eller hårt gummi.

Detta är faktiskt fallet i de flesta fall, även om det ibland finns undantag. Om du fortfarande inte förstår mycket av dessa termer rekommenderar vi att du läser den här bloggartikeln i förväg.

Med detta sagt, och efter olika tester och jämförelser av Stock Padel-teamet, är detta vårt urval av de bästa kraftracketen för 2023.

Vår åsikt och granskning av de bästa kraftracketarna 2023, upptäck dem.

Bullpadel power blades.

Bullpadel Hack 03

Detta är det nya vapnet för Paquito NavarroWorld Padel Tour-proffsspelare för år 2022, har å ena sidan en högre balans tack vare sin droppform och å andra sidan en ny bro som är en anti-vibrator.

Det är en racket i 100 % kol, både i ramen och i rören, även om ramen är 18K. På insidan används fortfarande Bullpadel hårdgummi.

Bullpadel Vertex 03

Det är en diamantformad racket med hög balans och grov yta. Den yttre kärnan är kol 12KMultieva-inredningen ger oss en bättre bollutgång från baksidan av banan, vilket ger oss lätthet och motståndskraft.

Paddle Coach, den perfekta kraften.

Paddle Coach Tritubox 22

Det klassiska märket har förnyat sin stjärnracket. En racket som är tillverkad av EVA-gummi med hög densitet, kolrör och en TexTreme-kolkärna kan bara resultera i perfekt kraft för offensiva spelare som vill ha en snabb respons från sin racket. Det är värt att nämna den magnifika balansen i denna racket tack vare de tre tubulars, något som inte är särskilt vanligt i powerracketar.

Paddle Coach Bitubox 22

En annan av företagets mest sålda racketar är tillbaka och ger oss känslor som gör den oemotståndlig. På insidan har den ett gummi med medelhög densitet, som tillsammans med en 100 % karbonrör och en 3K karbonplatta ger en mycket bekväm känsla samtidigt som den ger en perfekt kraft till spelet. Den dubbla rörkonstruktionen ger perfekt balans och minskar risken för epikondylit.

Babolat ändrar inte sin kraft.

För 2023 har Babolat behållit samma produkt som förra året och bara ändrat kosmetiken på vissa modeller.

Babolat Technical Veron 23

Technical Veron är en kraftfull och exakt racket för varje attack, tack vare sin diamantform. Den har följande Ramverk för koldioxidutsläpp och dess ytorna är gjorda av Carbon Flex.

Kärnan består av Svart EVA och racketens vikt är cirka 360 gram.

Babolat Air Veron 23

Den här racketen ger bättre hantering och snabbhet tack vare sitt format och sin lätthet. Det är en racket i diamantform Den är balanserad på mellannivå, vilket gör den mer lätthanterlig. The Ramen är en dubbelrörsram i kol som ger racketen fasthet och hållbarhet.

Det är en mer elastisk och flexibel racket tack vare Flex Carbon. Insidan är gjord av EVA-gummi för bättre bollutgång.

Babolat Technical Viper 23

Vi presenterar den nya 2022-raketen av Juan LebronWorld Padel Tour-spelare, en racket med en hög balans tack vare sin diamantform.

Röret är till 100 % av kol, dess ytor är tillverkade av 12K kolfiber. 12K kolfiberoch med ett EVA-gummi med tre olika densiteter ger den kraft under spelet och bollutgång.

Ytan är sandig vid beröring med 3D Spin relief-systemet, och insidan innehåller elastomerdelar som minskar vibrationer och förebygger skador.

Babolat Air Viper 23

Det är en ny racket när det gäller form och material, den har en droppform även om balansen är låg. Röret är tillverkat av 100 % kol, 18K kol har använts för plattan. På insidan, när det gäller gummi, har de inkluderat olika densiteter, där de två yttre lagren ger styvhet och det inre lagret ger komfort.

Den har också en grov yta som förbättrar de effekter som vi kan åstadkomma under spelet och ger oss därför bättre kontroll över bollen.

Adidas kraftklingor.

Adidas har ett brett utbud av produkter, där vi hittar flera kraftracketar för 2023.

Adidas Metalbone HRD

Den officiella paddeln för Ale Galán för denna 202, World Padel Tour-spelare. Dess dropp- eller diamantform och kolfiberformning gör det till ett starkt och hållbart material.

Den här racketen har enHIGH MEMORY EVA-gummimaterial med hög densitet för att underlätta kraft och anfallsslag.

Adidas Adipower 3.2

Det är den tidigare World Padel Tour-spelarens officiella racket, Sebastian Neronefram till 2023. Den här säsongen har innovativ teknik som ger dig maximal kraft i dina skott. Den har den styvaste, mest stabila och fasta strukturen för en bättre bollutgång. Ramen ger racketen styrka och hållbarhet.

Huvudblad med kraft.

Två av de mest sålda paddlarna har en plats i vår artikel:

Head Speed Pro

Med en droppform, tillverkad av 100 % kol och ett hårdgummi som ger den nödvändiga kraften till denna racket, med en hög balans, men inte lika hög som Head Delta Pro. Denna racket har orsakat en mycket bra sensation hos allmänheten.

Head Delta Pro

Ny spade från Arturo CoelloMed en hög balans och ett gummi med hög densitet är detta en mycket kraftfull racket. Vi rekommenderar att vi har en bra teknik om vi vill vara bekväma med den.

Star Vie, dina blad med mer kraft.

Ett av de få märkena med 100 % nationell tillverkning, utvecklar en produkt av hög kvalitet och har flera modeller av kraftracketar.

Star Vie Triton Speed 2.0

Ny powerracket från Star Vie. Star Vie har introducerat en ny form i droppformadsom tillsammans med en hög densitet (hårt gummi) och dess lager av kol 3K, ger den den nödvändiga kraften så att flera av märkets professionella spelare har valt denna racket.

Grovheten ligger i formen, så den försvinner inte när den används. Vissa aktörer, t.ex. Javi Garrido har valt den här racketen.

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Här har vi ännu ett tydligt exempel på att det inte är nödvändigt med en dropp- eller diamantform för att en racket ska vara en powerracket. Den har en rund form och har också ett EVA-gummi med hög densitet och ett 3K-kolskikt. Det ger en torr känsla som ger kraft i varje skott.

Acerca de Enrique

Gerente de Stock Padel:

Soy el co-fundador de Stock Padel en 2018, responsable de la tienda física y online. Además, agarré mi primera pala de padel alrededor de 1998, en una pista de muro y cemento de las que hoy escasean.


Dicho esto, solo espero poder transmitirte los conocimientos que he adquirido tras 20 años dentro de la pista, comparando productos que recibimos en la tienda y conociendo en profundidad la materia prima y habiendo visitado algunas de las mejores fábricas del mundo.

Si un producto no te conviene, jamás te lo recomendaré.

Opiniones

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

¡Déjanos tu opinión!