Bästa padelskor granskning 2023

Om du är tveksam när det gäller valet av dina padelskor från Stock Pádel gör vi det mycket enkelt för dig att prata med dig om vilka som är de bästa padelskorna för dina matcher eller din träning, de nödvändiga egenskaperna som dessa skor måste ha, de bästa märkena och mycket mer.

Skor för män

Bästa padelskor Babolat

Babolat Jet Premura 2

Som vi vet är det här skorna som Juan Lebron, professionell spelare på World Padel Tour, använder. Sulan är tillverkad i samarbete med Michelin, vilket ger oss mycket mer hållbarhet och garanterad kvalitet. Yttersulans mönster är blandat och kombinerar spikar med mikrodubbar, perfekt för nya, mindre sandiga spår.

Dämpningen har KPRS-X-teknik, vilket gör skon mer flexibel och bekväm för spelaren. Den är tillverkad av Kevlar-tyg som ger den den nödvändiga lättheten för att göra den till märkets bästa sko. Jämfört med den tidigare versionen är de mycket mer andningsbara och lättare.

Babolat Movea Men Yellow 23

De här skorna är tillverkade av de bästa materialen på marknaden för att du ska känna dig lätt och bekväm när du spelar padel. Yttersulan är en kombination av spikar och multidubbar för bättre grepp på planen.

Skons tyg är resistent för att vara hållbart, och på insidan har det förstärkningar för att undvika alla typer av skavningar och brott.

De bästa padelskorna Bullpadel

I det nya året ville Bullpadel slå ett slag på bordet genom att presentera en ny serie sportskor som är helt annorlunda jämfört med tidigare kollektioner.

Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral

Det här är Fede Chingottos officiella skor för den här 2023 års World Padel Tour-spelaren, med bra dämpning och en förbättrad sula.

Om vi hänvisar till tyget på dessa skor är det lätt och andningsbart, idealiskt för att spela paddeltennis så länge du vill, det har förstärkningar på tåen och insidan för stor hållbarhet och slutligen har fotleden förstärkningar för att undvika alla typer av skador. utan tvekan ett före och ett efter i Bullpadel-skor.

Bullpadel Comfort 23V Orange

Den här skomodellen används av Juan Tello, professionell spelare på World Padel Tour. Det är en sko som använder sömlös teknik och dess tyg är KNIT, vilket ger hållbarhet, flexibilitet och andningsförmåga till skorna.

Med en gummiförstärkning på tåen och insidan för att förebygga och undvika eventuella skador är de perfekta för spelare som drar fötterna. Den blandade sulan ger ett fantastiskt grepp på planen.

Bästa Adidas Padel Sneakers 2023

Adidas Courtjam Control M Team

Fantastiskt värde för pengarna i den här padelskon från Adidas, som kombinerar komfort med bra grepp tack vare en fiskbenssula. Det mycket ventilerande tyget gör skon lätt och sval, utan att du behöver försumma det termosäkra skyddet på insidan.

Adidas Gamecourt 2 M Vit/blå

Dessa Adidas-skor har en fiskbenssula, vilket gör dem perfekta för padeltennis på konstgräsytor. Tack vare sin dämpning är de en mycket bekväm sko och de är lätta att röra sig i sidled och placera vid nätet.

Tyget är mycket andningsbart, perfekt för varmt väder eller sommar.

De bästa Nox-utbildarna

Nox AT10 Lux Blå

Den här skon används av professionella World Padel Tour-spelare som Miguel Lamperti och Agustin Tapia. De här skorna är utformade för att ge komfort i alla rörelser under padelmatcher och minska risken för skador.

Den har maximal dämpning tack vare EVA-gummi, och sulan har ett fiskbensmönster med små dubbar för att få bästa möjliga grepp på padelbanorna. En av de mest slående egenskaperna hos skon är att den har en högre hälhöjd i förhållande till tån, vilket minskar överbelastningen och minskar risken för skador.

Nox ML10 Hexa Lime Blue

Dessa skor är idealiska för spelare på hög nivå som vill ha stabilitet och maximal prestanda på padelbanan. Tack vare den fiskbenssulan ger de maximalt grepp i backen.

EVA-gummisulan ökar skons styrka och hållbarhet och AGG-tekniken minskar överbelastningen av vaden för att förhindra skador.

De bästa padeltränarna München

München Atomik 18 Blå/Grön

Den här modellen kännetecknas av sin lätthet och anpassning till foten, tack vare sin nätbas med förstärkningar för att skydda foten och undvika eventuella skador. Det elastiska materialet på insidan av skon ser till att foten får perfekt stöd under spelets gång.

Den har en dubbel fiskbenssula för extra grepp på banan och två roterande punkter för enkel vändning.

München PADX 24 grönt

Den här skon har en mycket stark ovandel för att förlänga skons hållbarhet. Den har en yttersula med blandat mönster och struktur för maximalt grepp på padelbanorna.

Förutom två roterande punkter för att underlätta svängar och gel i hälområdet.

Bästa padelskor K-Swiss

K-Swiss Hypercourt Express Blå

Det här är toppskorna som används av spelare på hög nivå, med en fiskbenssula som ger bra grepp på padelbanor och en halkfri fotled. Den har inga sömmar för ökad lätthet och komfort under dina padelmatcher.

K-Swiss Express Light Navy

De här skorna är mycket lätta tack vare materialet. ger dig komfort och hållbarhet. Sillgrå sulan är speciellt utformad för smuts- och sandbanor. Insidan av skon består av 100 % polyestermaterial som är perfekt för att andas i foten, med vaddering på insidan för att förebygga skador och undvika skavningar.

De bästa skorna för Head padel

Head Revolt 4.0 leriga skor

De här padelskorna är en av de mest bekväma skorna på marknaden och kombinerar syntetiska material med mesh i överdelen och alla sömmar är termosäkrade. Vi rekommenderar dem för tunga spelare.

De är förstärkta vid tån och på sidorna för att förhindra stötar, skador eller stukningar på fotleden. Dess yttersula är blandad, det vill säga den greppar perfektalla typer av padelbanor så att du kan spela med maximal komfort och säkerhet i dina matcher.

Head Motion Pro Padel

Dessa padelskor, tillsammans med Head Revolt 4.0 Clay, är bland de mest bekvämamarknaden, eftersom de kombinerar syntetiska material med mesh i överdelen och alla sömmar är termosäkra. Vi rekommenderar dem för avancerade spelare.

De har extra tå- och sidoförstärkning för att förhindra stötar. Dess yttersula är fiskbenssula, vilket innebär att den greppar perfektpadelbanan för att du ska kunna spela bekvämt och med god känsla under dina matcher.

Bästa Joma-skor för padeltennis

Joma T.Set 2208 Orange Black

De har en fiskbenssula och är även delade för ökad flexibilitet. Dämpningen består av mycket mjukt gummi av hög kvalitet som ger oss maximal komfort när vi spelar padel. De är också täckta med andningsbart tyg och syntetiskt läder. Finns även i blått och svart.

De bästa Asics padel-träningsskorna

Asics Gel Resolution 8

Det är en sko med innovativ teknik som garanterar en balans mellan stabilitet och flexibilitet. Den har ett panelsystem som kilar fast foten och använder spelarens eget momentum.

I mellansulan hittar vi Gel-teknologin, som försöker minska stötarna som lederna kan utsättas för. De har en fiskbenssula för maximalt grepp på padelbanorna och en skyddande tåhätta för att säkerställa skons hållbarhet.

Kvinnors Padel skor

Adidas Padel-skor för kvinnor

Adidas Gamecourt 2 W White

Dessa Adidas-skor har en fiskbenssula, vilket gör dem perfekta för padeltennis på konstgräsytor. Tack vare sin dämpning är det en mycket bekväm sko och det är lätt att röra sig i sidled och att placera sig vid nätet.

Tyget är mycket andningsbart, perfekt för varmt väder eller sommar.

Bästa Joma padelskor för flickor

Joma T.Master 1000 Lady Vitguld

Spektakulär padelsko för kvinnor till ett oslagbart värde för pengarna. Sillens fiskbenssula är perfekt för att undvika att glida när du spelar.

Dämpningen består av mycket mjukt gummi av hög kvalitet som ger oss maximal komfort när vi spelar padel. De är också täckta med andningsbart tyg och syntetiskt läder.

K-Swiss damskor för padel

K-Swiss Court Express Ljus Blå Vit

Mycket bekväma tofflor med en fantastisk finish av syntetiskt läder som ökar deras livslängd. En mycket snygg design i vitt med en ljusblå logotyp och sula.

Mycket mjuk gummidämpning och superbekväm för breda fötter, utan tvekan ett fantastiskt ERBJUDANDE som du inte får missa.

Head damskor för padel

Huvud Revolt domstol Kvinna 23

De här skorna är utformade för att uppnå bästa möjligarörelse under padelmatcher och minska risken för skador.

Sillgrå sula med små spikar hjälper dig att få bästa möjliga grepp på padelbanorna. En av de mest slående egenskaperna hos skon är den vita färgen för mer klassiska spelare och den blå logotypen ger en estetisk touch.

Acerca de Enrique

Gerente de Stock Padel:

Soy el co-fundador de Stock Padel en 2018, responsable de la tienda física y online. Además, agarré mi primera pala de padel alrededor de 1998, en una pista de muro y cemento de las que hoy escasean.


Dicho esto, solo espero poder transmitirte los conocimientos que he adquirido tras 20 años dentro de la pista, comparando productos que recibimos en la tienda y conociendo en profundidad la materia prima y habiendo visitado algunas de las mejores fábricas del mundo.

Si un producto no te conviene, jamás te lo recomendaré.

Opiniones

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

¡Déjanos tu opinión!