Om oss

Stock Padel är en online- och fysisk padelbutik i Cordoba. Den föddes med ett mål, att ge den bästa servicen av råd om material för utövandet av paddel. Vi arbetar för att erbjuda paddelblad, paddelväskor, ryggsäckar, paddelskor och bollar av högsta kvalitet som finns, den senaste utvecklingen och exklusiv produkt till bästa pris.

Den består av ett team av människor som sammanför viktiga egenskaper: Ungdom, Utbildning, Erfarenhet, Kunskap om branschen och Seriositet, med mer än 25 års arbete för denna sport.

Stock Padel är ett företag med flera affärskanaler:

  • Försäljning av padelmaterial av olika märken.
  • Distribution för Europa av märket: DABBER.
  • Distribution för Spanien av varumärket HOPPO.
  • Tillhandahållande av tjänster och idrottsevenemang

Vårt mål: Att vinna kundens förtroende med specialiserad rådgivning.

Enrique Vicente González

Jag är född i november 1992 och när jag var 4-5 år gammal fick jag min första tennisracket på Real Aeroclub de Córdoba, som jag vid 9 års ålder bytte ut mot en padelracket och en väggbana av det slag som är sällsynt idag.

enrique

Sedan dess har jag på ett eller annat sätt varit kopplad till denna sport, tills vi 2018 bestämde oss för att öppna Stock Padel. För närvarande sköter jag den fysiska butiken och onlinebutiken, där vi med tanke på den felaktiga information som finns på denna marknad dagligen får tvivel som inte slutar med att besvaras korrekt på internet.

Med detta sagt hoppas jag bara att jag ska kunna förmedla den kunskap som jag har förvärvat efter 20 år på området, jämföra produkter som vi får i butiken och på djupet känna till råvaran och dess ursprung.

Om en produkt inte passar dig kommer jag aldrig att rekommendera den.

Instagram Facebook Twitter

Yttranden

There are no reviews yet. Be the first one to write one.