Wie zijn wij

Stock Padel is een online en fysieke padelwinkel in de stad Cordoba. Het werd geboren met een doel, om de beste service van advies over materiaal voor de praktijk van padel te geven. Wij werken aan het aanbieden van padelbladen, padeltassen, rugzakken, padelschoenen en ballen van de hoogste kwaliteit die er bestaan, de nieuwste ontwikkelingen en exclusieve producten tegen de beste prijs.

Het bestaat uit een team van mensen die belangrijke eigenschappen samenbrengen: Jeugd, Opleiding, Ervaring, Kennis van de sector en Ernst, met meer dan 25 jaar werkzaam voor deze sport.

Stock Padel is een bedrijf met verschillende handelskanalen:

  • Verkoop van padelmateriaal van verschillende merken
  • Distributie voor Europa van het merk: DABBER
  • Distributie voor Spanje van het merk: HOPPO
  • Levering van diensten en sportevenementen

Ons doel: Het vertrouwen van de klant winnen met gespecialiseerd advies.

Enrique Vicente González

Ik ben geboren in november 1992 en toen ik 4 of 5 jaar oud was pakte ik mijn eerste tennisracket in de Real Aeroclub de Córdoba, dat ik op 9-jarige leeftijd inruilde voor een padelracket en een muurbaan van het soort dat vandaag de dag schaars is.

enrique

Sindsdien ben ik op de een of andere manier verbonden met deze sport, tot we in 2018 besloten Stock Padel te openen. Momenteel beheer ik de fysieke en online winkel, waar we, gezien de misinformatie die op deze markt bestaat, dagelijks twijfels krijgen die uiteindelijk niet correct worden beantwoord op het internet.

Dit gezegd zijnde, hoop ik alleen de kennis die ik na 20 jaar in het vak heb opgedaan aan u te kunnen doorgeven, door de producten die wij in de winkel ontvangen te vergelijken en de grondstof en de herkomst ervan grondig te kennen.

Als een product u niet bevalt, zal ik het nooit aanbevelen.

Instagram Facebook Twitter

Meningen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.