Top 14 Beste Power Paddles 2023, de nieuwste

Als we willen weten welke bladen de meeste kracht hebben van dit seizoen 2023, moeten we rekening houden met verschillende aspecten.

Hoe weet je wat een power padel racket is? Basiseigenschappen.

Een racket kan meer of minder kracht hebben, afhankelijk van de grondstof waarvan het is gemaakt. Een racket gemaakt met een rubber met een lage dichtheid (zacht rubber) en glasvezel in het vlak zal niet dezelfde kracht hebben als een racket gemaakt met een rubber met een hoge dichtheid (hard rubber) en 3K carbon in het vlak.

Over het algemeen denken we bij powerblades aan bladen van 100% carbon, met een druppel- of diamantvorm en een medium of hard rubber.

Dit is inderdaad in de meeste gevallen het geval, hoewel er soms uitzonderingen zijn. Als u nog niet veel van deze termen begrijpt, raden wij u aan dit blogartikel vooraf te lezen.

Dit gezegd zijnde, en na verschillende tests en vergelijkingen door het Stock Padel team, is dit onze selectie van de beste power rackets voor 2023.

Onze mening en review van de beste power rackets van 2023, ontdek ze.

Bullpadel power blades.

Bullpadel Hack 03

Dit is het nieuwe wapen van Paquito NavarroWorld Padel Tour professionele speler voor dit jaar 2022, aan de ene kant heeft het een hogere balans dankzij de traanvorm en aan de andere kant bevat het een nieuwe brug als anti-vibrator.

Het is een 100% carbon racket, zowel in het frame als in de buizen, hoewel het frame 18K is. De binnenkant maakt nog steeds gebruik van Bullpadel hard rubber.

Bullpadel Vertex 03

Het is een ruitvormig racket met een hoge balans en een ruw oppervlak. De buitenste kern is carbon 12KHet Multieva-interieur zorgt voor een betere baluitgang vanaf de achterkant van de baan, wat zorgt voor lichtheid en weerstand.

Paddle Coach, de perfecte kracht.

Peddel Coach Tritubox 22

Het klassieke merk heeft zijn sterrenracket vernieuwd. Een racket gemaakt van EVA-rubber met hoge dichtheid, carbon buizen en een TexTreme carbon kern kan alleen maar resulteren in perfecte power voor offensieve spelers die een snelle respons van hun racket verlangen. De prachtige balans van dit racket dankzij de drie tubulars, iets wat niet erg gebruikelijk is bij powerrackets, moet worden benadrukt.

Peddel Coach Bitubox 22

Een ander van de best verkochte rackets van de firma is terug en geeft ons sensaties die het onweerstaanbaar maken. Binnenin heeft hij een rubber met gemiddelde dichtheid, dat samen met een 100% carbon tubular en een 3K carbon flat resulteert in een zeer comfortabel gevoel, terwijl het een perfecte kracht aan het spel geeft. De dubbele buisconstructie zorgt voor een perfecte balans en vermindert het risico van epicondylitis.

Babolat past zijn kracht niet aan.

Voor 2023 heeft Babolat hetzelfde product gehouden als vorig jaar, en alleen de cosmetica van sommige modellen veranderd.

Babolat Technische Veron 23

De Technical Veron is een krachtig en precies racket voor elke aanval, dankzij de diamantvorm. Het heeft de Koolstof kader en de oppervlakken zijn gemaakt van Carbon Flex.

De kern bestaat uit Zwart EVA en het gewicht van het racket is ongeveer 360 gram.

Babolat Air Veron 23

Dit racket biedt betere handling en snelheid dankzij zijn formaat en lichtheid. Het is een racket in diamantvorm zijn middelmatige balans maakt hem hanteerbaarder. De Het frame is een carbon twin-tube frame dat het racket stevigheid en duurzaamheid geeft.

Het is een elastischer en flexibeler racket dankzij de Flex Carbon. De binnenkant is gemaakt van EVA-rubber, voor een betere balafgifte.

Babolat Technische Viper 23

Introductie van het nieuwe 2022 racket door Juan LebronWorld Padel Tour speler, een racket met een hoge balans door zijn diamantvorm.

De buis is 100% koolstof, de zijden zijn gemaakt van 12K koolstofvezel. 12K koolstofvezelen met een EVA rubber van 3 verschillende dichtheden zorgt het voor kracht tijdens het spel en balafgifte.

Het oppervlak voelt zanderig aan dankzij het 3D Spin reliëfsysteem, en het interieur bevat elastomeer onderdelen die trillingen verminderen en letsel voorkomen.

Babolat Air Viper 23

Het is een nieuw racket wat betreft de mal en de materialen, het heeft een traanvorm hoewel de balans laag is. De buis is gemaakt van 100% carbon, voor het vlak is 18K carbon gebruikt. Aan de binnenkant, wat rubber betreft, hebben ze verschillende dichtheden opgenomen, waarbij de 2 buitenste lagen zorgen voor stijfheid en de binnenste laag voor comfort.

Het heeft ook een ruw oppervlak dat de effecten die we tijdens ons spel kunnen maken verbetert en ons daardoor meer controle over de bal geeft.

Adidas krachtbladen.

Adidas heeft een breed assortiment, waar we deze 2023 verschillende power rackets vinden.

Adidas Metalbone HRD

De officiële peddel van Ale Galán voor deze 202, World Padel Tour speler. De traan- of ruitvorm en het koolstofvezelgietwerk maken het tot een sterk en duurzaam materiaal.

Dit racket heeft eenHIGH MEMORY EVA rubbermateriaal met hoge dichtheid om kracht en aanvallende schoten te vergemakkelijken.

Adidas Adipower 3.2

Het is het officiële racket van de voormalige World Padel Tour speler, Sebastian Neronetegen 2023. Dit seizoen bevat innovatieve technologieën voor maximale kracht in je schoten. Het heeft de stijfste, meest stabiele en stevige structuur voor een betere baluitslag. Het frame zorgt voor sterkte en duurzaamheid van het racket.

Hoofdbladen met kracht.

Twee van de best verkochte peddels hebben een plaats in ons artikel:

Hoofd Snelheid Pro

Met een traanvorm, gemaakt van 100% carbon en een hard rubber dat dit racket de nodige power geeft, met een hoge balans, maar niet zo hoog als de Head Delta Pro. Dit racket heeft een zeer goede sensatie veroorzaakt bij het publiek.

Hoofd Delta Pro

Nieuwe schop van Arturo CoelloMet een hoge balans en een rubber met hoge dichtheid is dit een zeer krachtig racket. We raden aan een goede techniek te hebben als we ons er prettig bij willen voelen.

Star Vie, je messen met meer kracht.

Een van de weinige merken met 100% nationale productie, ontwikkelt een product van hoge kwaliteit, en heeft verschillende modellen power rackets.

Star Vie Triton Speed 2.0

Nieuw power racket van Star Vie. Star Vie heeft een nieuwe mal in traanvormigedie, samen met een hoge dichtheid (hard) rubber en zijn 3K koolstof carbon 3K, geven het de nodige power zodat verschillende professionele spelers van het merk voor dit racket hebben gekozen.

De ruwheid zit in de mal, dus die verdwijnt niet bij gebruik. Sommige spelers zoals Javi Garrido hebben dit racket gekozen.

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Hier hebben we weer een duidelijk voorbeeld van het feit dat een traan- of ruitvorm niet nodig is om van ons racket een powerracket te maken. Het heeft een ronde vorm, ook met een hoge dichtheid EVA rubber en 3K carbon laag. Dit geeft hem een droog gevoel dat zich vertaalt in kracht bij elk schot.

Acerca de Enrique

Gerente de Stock Padel:

Soy el co-fundador de Stock Padel en 2018, responsable de la tienda física y online. Además, agarré mi primera pala de padel alrededor de 1998, en una pista de muro y cemento de las que hoy escasean.


Dicho esto, solo espero poder transmitirte los conocimientos que he adquirido tras 20 años dentro de la pista, comparando productos que recibimos en la tienda y conociendo en profundidad la materia prima y habiendo visitado algunas de las mejores fábricas del mundo.

Si un producto no te conviene, jamás te lo recomendaré.

Opiniones

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

¡Déjanos tu opinión!