Star Vie 2024 Padelbats: Bedste pris og kvalitet

Viser 1-15 af 15 element(er)

Vi har de bedste Star Vie padelrackets til en god pris. Vi har Star Ve padelrackets til alle aldre og forskellige niveauer af erfaring. Star VIe padelrackets er et perfekt valg for deres kvalitet/prisforhold. Du skal blot vælge den, der passer bedst til det, du søger, og den der passer bedst til dit nuværende niveau, det er de bedste kvalitets padelrackets

Hvad kan vi sige om et padelmærke som Star Vie, der har sin egen padelracketfabrik i Spanien, mere specifikt i Azuqueca de Henares (Guadalajara). Resultatet er 100 % pålidelige padelrackets, der er blevet testet af spillere som Matías Díaz, Franco Stupaczuk, Ernesto Moreno eller Gonzálo Rubio, blandt andre.

Star Vie 2024 kollektion af Padelbats, høj kvalitet til den bedste pris

De nye Star Vie padelrackets dækker perfekt alle typer spillere, fra en offensiv til en defensiv.

Alle Star Vie rackete er 100% Carbon, startende fra Star Vie Titania, over Star Vie Aquila, Star Vie Raptor Pro, hvor alle har deres bløde gummiversion.

Længere oppe er Star Vie Brava, Raptor Pro, Aluminium, Basalt, den berømte Star Vie Metheora Warrior, og den nye Star Vie Triton eller Triton Pro 2022.

De har alle bevaret essensen af 2022-kollektionen med en æstetisk renovering og implementering af basaltforstærkninger i slangen.

Hvilken Star Vie Padelbat skal man købe? De billigste blade

En af nyhederne ved Star Vie padelrackets i denne sæson er ændringen med hensyn til prispolitikken. Firmaet har nemlig valgt at sænke priserne på sine padeltennisrackets, stik modsat af hvad konkurrenterne har gjort.

Derfor kan vi fra i år finde billigere padelrackets end de andre sæsoner. Når man tager i betragtning, at Star Vie er 100 % spansk, er det meget positivt at kunne købe en 100 % carbonracket fra dette mærke til omkring 150 EUR.


Vi kan sige, at det i øjeblikket er de billigste og bedste Star Vie padelrackets af bedste kvalitet, som vi kan finde i vores online butik.

Star Vie Tritón Pro, Javi garrido bat.

Hvad skal man sige om denne spade, der ikke er kendt. Vi taler om Star Vie Metheora Warrior , som Matías Diaz spiller med i år, sammen med sin partner Franco Stupaczuk, som allerede har sin egen racketmodel, Star Vie Raptor Pro.

Utvivlsomt anbefales racketter af et spektakulært niveau til de spillere, der har et avanceret niveau.